Banner 980x90

Ozolnieku novadā plāno būvēt jaunu bērnudārzu

Jelgava, 16.okt., LETA. Ozolnieku novada pašvaldība izsludinājusi iepirkumu jauna bērnudārza būvprojekta izstrādei, aģentūru LETA informē pašvaldības pārstāve Līga Tamberga.

Viņa skaidroja, ka pašvaldībā pieaug iedzīvotāju skaits un līdz ar to arī pieprasījums pēc vēl vienas pirmsskolas izglītības iestādes. Pašvaldība plāno jaunajā bērnudārzā nodrošināt vietu 250 bērniem vecumā no pusotra līdz sešiem gadiem.

Jaunais bērnudārzs tiks būvēts blakus Ozolnieku vidusskolai, tādējādi veidojot vienotu izglītības kvartālu, kuru perspektīvā plānots papildināt ar vidusskolas piebūvi - aktu zāli ar 400 skatītāju vietām -, kā arī pārbūvēt sporta infrastruktūru, izveidojot sporta zāli un stadionu, kas atbilst vieglatlētikas standartiem.

Piedāvājumus iepirkumā pretendentiem jāiesniedz līdz 2018.gada 22.oktobrim.

Ozolnieku novadā ir četras pirmsskolas izglītības iestādes - "Bitīte", "Pūcīte", "Saulīte" un "Zīlīte" ar filiāli, kā arī pirmsskolas grupas Garozas un Salgales pamatskolā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)