Banner 980x90

Mūziķis Arturs Skutelis un "Tvērumi" Jelgavā atklās šīs vasaras koncerttūri

Foto: Facebook.com/ Arturs Skutelis un Tvērumi
Foto: Facebook.com/ Arturs Skutelis un Tvērumi
Piektdien, 8.jūlijā ar koncertu Jelgavā, "Melno cepurīšu balerijā", sāksies mūziķa Artura Skuteļa un apvienības "Tvērumi" vasaras koncerttūre, kurā tiks prezentēts dziesmu albums "Audums", aģentūru LETA informēja mūziķa pārstāvji.

Koncerttūre turpināsies līdz 3.septembrim, un tās laikā koncerti notiks arī Cēsīs, Daugavpilī, Rīgā, Rēzeknē, Beverīnā, Liepājā un Saldū.

"Tvērumi" ir mūzikas grupa, kurā spēlē bundzinieks Rūdolfs Latišenko, saksofoniste Dita Frīdenberga, basists Mārtiņš Vilnītis, taustiņinstrumentāliste un flautiste Alise Golovacka un dziedātājs Arturs Skutelis.

"Audums" ir grupas debijas ieraksts, kuru plānots izdot jūlija beigās. Darbs pie albuma sagatavošanas ilgst kopš 2015.gada.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)