Banner 980x90

Jelgavas pusē par marihuānas audzēšanu un izplatīšanu aizturētas vairākas personas

LETA
LETA
Jelgava, 12.jūn., LETA. Jelgavā un tuvējā Ozolnieku novadā maijā par marihuānas audzēšanu un realizāciju aizturētas vairākas personas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Veicot meklēšanu Jelgavā, par narkotisko un psihotropo vielu iegādāšanos, glabāšanu un realizāciju personu grupā policijas darbinieki aizturēja 1977., 1984.un 1992.gadā dzimušus vīriešus, pie kuriem atrasti septiņi grami izžāvētas, sasmalcinātas marihuānas. Vēlāk, veicot divas sankcionētas kratīšanas, pie aizturētajiem atrasti arī vairāki marihuānas stādi un divi grami narkotiskās vielas.

Vēl trīs grami marihuānas atrasti pie kāda 1966.gadā dzimušā Jelgavā. Arī šis vīrietis aizturēts.

Trīs vīrieši aizturēti Ozolniekos. Par neatļautu narkotisko un psihotropo vielu realizāciju policisti aizturēja 1999.gadā dzimušu vīrieti, pie kura izņēma divus gramus izžāvētas marihuānas. Turpinot tālākās izmeklēšanas darbības, turpat Ozolniekos aizturēts arī 1990.gadā dzimušais. Pie viņa dzīvesvietā atrasti 80 grami izžāvētas marihuānas, elektroniskie svari un smalcinātāji.

Ozolniekos policijas darbinieki aizturēja vēl vienu 1990.gadā dzimušu vīrieti, kura dzīvesvietā atrasti divi bankomātu karšu lasītāji ar atmiņas kartēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)