Banner 980x90

Jelgavā turpinās veselības veicināšanas un sporta aktivitātes

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Jelgavā turpinās virkne veselības veicinošu pasākumu, kas paredzēti ikvienam jelgavniekam, pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja Jelgavas pilsētas pašvaldībā.

Turpināsies vingrošanas nodarbības un sporta aktivitātes svaigā gaisā, nometnes "Lediņi" mazajiem atpūtniekiem tiks organizētas veselīga uztura meistarklases. Tuvojoties mācību gadam, ar skolotājiem un medicīnas māsām speciālisti pārrunās jautājumus, kas saistīti ar skolēnu veselību.

1.septembrī pasākumā "Zinī-Bums" Pasta salā veselības veicināšanas speciālisti uzrunās jauniešus, rosinot izspēlēt viktorīnas, piedalīties izglītojošās spēlēs un diskusijās par veselīgu dzīvesveidu un tā nozīmi. Bet septembra nogalē pilsētā tiks organizēta Pasaules Sirds veselības diena.

Savukārt aktivitāšu cikla "Sport un esi vesels" ietvaros līdz oktobra mēnesim Pasta salas teritorijā notiek bezmaksas sporta nodarbības.

Nodarbību saraksts pieejams šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)