Banner 980x90

Tapusi izstāde "Jelgavnieki teātra pasaulē"

Starptautiskajā teātra dienā, kā jau katru gadu uzmanības centrā ir teātris un aktieri. Šogad, par godu latviešu aktieriem, kuri nākuši no Jelgavas, ir tapusi īpaša foto izstāde "Jelgavnieki teātra pasaulē", pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informē Jelgavas pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību speciāliste Marta Zīverte.

Izstādes tapšanas procesā, mēs devāmies uz Rīgu, Liepāju un Valmieru, lai iemūžinātu tādus profesionālus aktierus kā Aigars Vilims, Indra Roga, Gundars Grasbergs, Andri Keišs un citus.

Apsveicot ikvienu, kam teātris ir darbs, atpūta, ikdiena un svētki JPPI "Kultūra" aicina novērtēt foto izstādi Jelgavas kultūras nama 1.stāva foajē līdz 8.aprīlim.

Piektdien, 1.aprīļa vakarā plkst.19.00 gaidāms svētku galvenais notikums – Muzikāls uzvedums "Jelgavas leģendas rampas gaismās".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)