Banner 980x90

"Prāta Vētra" un "Musiqq" ieraksta kopīgu dziesmu "Debesis iekrita Tevī"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 17.jūnijā, "Prāta Vētras" un "Musiqq" dalībnieki ar prieku piedāvā klausītāju vērtējumam abu grupu kopīgo veikumu – dziesmu "Debesis iekrita Tevī", pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja mūziķu pārstāvji.

Dziesmu, kuras autors ir Marats Ogļezņevs, "Prāta Vētra" un "Musiqq" ierakstīja sadarbībā ar zviedru producentu Povel Olsson, bet ideja par šādu kopprojektu radās, gatavojoties koncertam Liepājā un domājot par to, kā iepriecināt un pārsteigt skatītājus. Zīmīgi, ka abi Musiqq dalībnieki ir liepājnieki.

Sadarbību komentē Renārs: "Gada sākumā, viesojoties pie Marata, parādīju viņam kādu savu dziesmu ar domu pamēģināt to ierakstīt kopā. Savukārt Marats  ieminējās, ka arī viņam ir viena iestrāde un atskaņoja "Debesis iekrita Tevī". Turpat mājas studijā iedziedāju demo, kas beigu beigās tā arī palika gala versija. Vislielākās diskusijas mums izvērsās par aranžējumu – labākais risinājums nāca no Zviedrijas - Povel Olsson, zviedru mūziķis un producents, kuru uzrunāja mūsu menedžments, trāpīja visām gaumēm un piedāvāja variantu, kas beidzot gāja pie sirds gan "Musiqq", gan Prāta Vētrai!".

"Esam gandarīti un, protams, ļoti priecīgi par sadarbību ar Latvijas normālākajiem čaļiem - "Prāta Vētru"! Paldies Renāram, ka uzrunāja un neatstāja novārtā ieceri par kopīgu dziesmu. Visi kopā esam realizējuši saskanīgu balādi – "Debesis iekrita Tevī", komentē Marats.

Dziesmas pirmatskaņojums abu grupu dzīvajā izpildījumā notiks Liepājas koncertā stadionā Daugava. Pirms grupas Prāta Vētra apmeklētājus priecēs īpašie viesi, kuri tiks izziņoti jūlijā.

Tāpat kā iepriekšējos tūres "7 soļi svaiga gaisa" koncertos, uz skatuves kāps meiteņu trio "Limonāde", DJ Kashuks un Dons.

Dziesmas "Debesis iekrita Tevī" mp3 var iegādāties ekase.lv, i Tunes un Google Play, bet noklausīties – Spotify un Deezer.

Biļetes uz Prāta Vētras koncertu Liepājā: ekase.lv, t/c "Spice" un koncertzālē "Lielais dzintars", Liepājā. Ir pieejamas gan stāvvietas, gan sēdvietas. Vairāk info www.ekase.lv

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)