Banner 980x90

Jūlija beigās Jelgavā atklās jaunās fotomākslinieces Kravales izstādi

Jelgava24.lv
Jelgava24.lv
Trešdien, 20.jūlijā plkst.14 BJMK Rokskolas telpās Jelgavā tiks atklāta jaunās fotomākslinieces Valērijas Kravales fotogrāfiju izstāde "4 elementi. Savienojumā ar cilvēku", aģentūru LETA informēja Kravale.

Izstādē varēs aplūkot pēdējos trīs mēnešos tapušos darbus, arī videomākslas objektu, instalāciju un performanci ar laikmetīgās dejas elementiem.

"Izstādes būtība ir parādīt, kā cilvēku ietekmē četru elementu - ūdens, zemes, uguns un gaisa - enerģija un spēks. Kā cilvēks jūtas, saplūstot ar konkrētu elementu. Izstāde ir arī par neatklāto piekto elementu, kas līdz pat pašai izstādei būs noslēpums," atklāja Kravale.

Paredzēts, ka izstāde būs skatāma līdz 1.augustam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)