Banner 980x90

Vircavas vidusskolai mainās direktores

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Jelgavas novada dome trešdien, 24.augustā, plkst.14.30 ārkārtas domes sēdē izskatīja jautājumu par līdzšinējās Vircavas vidusskolas direktores Ināras Vīgantes atbrīvošanu no Vircavas vidusskolas direktores amata, pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja Jelgavas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone.

Par iemeslu minot veselības sarežģījumus un lūdzot iespējami drīzāku atbrīvošanu, I.Vīgante amatu atstāj jau ar nākamo dienu - 25.augustu, savukārt viņas vietā stāsies šajā pat ārkārtas domes sēdē apstiprinātā jaunā Vircavas vidusskolas direktore – Eva Fišere, kas ilgus gadus Jelgavas novada Izglītības pārvaldē pildīja speciālistes pienākumus izglītības satura un programmu jautājumos.

I.Vīgante kā skolas direktore nostrādājusi 32 gadus. Viņas vadībā un ar pašvaldības atbalstu 1998.gadā skolā tika iekārtota tajā laikā modernākā datorklase tagadējā Jelgavas novadā, vēlāk uzcelta sporta halle, renovētas visas telpas, mācību kabinetos iegādātas jaunas mēbeles, interaktīvās tāfeles un cita biroja tehnika. 2009.gada 1.septembrī skolai pievienojās Platones un Lielvircavas filiāles. Pašreiz Vircavas vidusskolā mācās 339 izglītojamie un strādā 53 pedagogi.

Jaunā Vircavas vidusskolas direktore Eva Fišere: "Jelgavas novadā dzīvoju un strādāju jau vairāk nekā 20 gadus. Būdama sākumā skolotāja, tad skolas vadītāja un pēdējos septiņus gadus izglītības speciāliste, esmu jutusies atbildīga par izglītības kvalitāti un atbalsta nodrošināšanu gan pedagogiem, gan izglītojamajiem. Es zinu, ka Vircavas vidusskolas, Platones un Lielvircavas skolotāji ir profesionāli pieredzējuši un radoši, un ceru, ka kopā mēs turpināsim labākās tradīcijas un nodrošināsim, lai katrs skolotājs var realizēt savas kompetences metodiski daudzveidīgā pedagoģiskajā procesā un katrs skolēns attīstīties atbilstoši savām spējām un vajadzībām."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)