Banner 980x90

Uz "Jelgavas tirgus" kapitāldaļām pieteicies vēl viens investors

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
Pēc iespējamo investoru pieteikšanās termiņa pagarināšanas līdz 1.septembrim Jelgavas pašvaldībā saņemts vēl viens pieteikums SIA "Jelgavas tirgus" kapitāldaļu iegūšanai, aģentūru LETA informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītājas vietniece Egita Veinberga.

Līdz ar to pamatkapitāla palielināšanas notikumos noteiktajā termiņā ir iesniegti divi pieteikumi SIA "Jelgavas tirgus" kapitāla daļu iegūšanai.

Pašlaik notiek pieteikumu izvērtēšana, un 6.septembrī ir paredzēta SIA "Jelgavas tirgus" ārkārtas dalībnieku sapulce, kurā tiks lemts par kapitālsabiedrības jaunā dalībnieka apstiprināšanu.

Kā ziņots, SIA "Jelgavas tirgus" ārkārtas dalībnieku sapulcē nolemts līdz 1.septembrim pagarināt pieteikšanās termiņu SIA "Jelgavas tirgus" kapitāldaļu iegūšanai.

Iepriekš notika pašvaldības kapitālsabiedrības "Jelgavas tirgus" ārkārtas dalībnieku sapulce, kurā izskatīts iesniegums par pieteikšanās termiņa pagarināšanu SIA "Jelgavas tirgus" kapitāldaļu iegūšanai, aģentūra LETA iepriekš uzzināja Jelgavas pašvaldībā.

Jau vēstīts, ka Jelgavas pašvaldībā saņemts viens pieteikums SIA "Jelgavas tirgus" kapitāldaļu iegūšanai, kā arī iesniegums, kurā tiek lūgts pagarināt pieteikšanās termiņu daļu iegūšanai, aģentūru LETA informēja Veinberga.

Ziņots arī, ka, izstrādājot noteikumus par SIA "Jelgavas tirgus" pamatkapitāla palielināšanu, Jelgavas dome noteikusi, ka nākamajam investoram tirgus attīstībā jāiegulda 800 000 eiro, kas atbilst summai, kuru iepriekš pašvaldības kapitālsabiedrībā solīja ieguldīt jūlija vidū reģistrētā SIA "ERA2K TT".

Pamatkapitāla palielināšanas mērķis ir pārtikas un nepārtikas tirgus būvniecība Sporta ielā 2b un Zemgales prospektā 19a trīs gadu laikā, norāda dome.

Savus pieteikumus potenciālie tirgus investori varēja iesniegt domē līdz 12.augusta plkst.12, pievienojot arī jaunizveidojamā tirgus plānojuma skici un tirgus attīstības koncepciju. Abi dokumenti arī būs pieteikumu vērtēšanas kritērijs.

Visas kapitāldaļas jaunajam SIA "Jelgavas tirgus" dalībniekam būs jāapmaksā līdz nākamā gada 28.februārim.

Kapitāldaļu turētājs noteicis arī, ka pēc pamatkapitāla, kas sasniegs 1 551 245 eiro, palielināšanas visi dalībnieku sapulces lēmumi tiks pieņemti, ja par tiem tiks nodoti 100% no dalībnieku sapulcē pārstāvētajām balsīm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)