Banner 980x90

Trīs auto sadursmē Ozolnieku novadā cietusi sieviete

Rīga, 19.sept., LETA. Otrdien pirms plkst.21 Ozolnieku novadā, saduroties trim automašīnām, traumas guvusi sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Avāriju uz ceļa Jelgava-Dalbe, pie pagrieziena uz Cenu, izraisījusi 1986.gadā dzimusī, vadot "Volkswagen Golf" un ietriecoties stāvošā automašīnā "Mercedes Benz C180", kurai pie stūres bijusi 1967.gadā dzimusi sieviete. Trieciena rezultātā stāvošais transportlīdzeklis iebraucis priekšā braucošā "Opel Vectra Caravan", ko, savukārt, vadījusi 1973.gadā dzimusi sieviete.

Sietniece skaidroja, ka uz ārstniecības iestādi nogādāta "Mercedes" pasažiere, 1954.gadā dzimusi sieviete. Negadījuma vietā uz laiku tika bloķēta satiksme.

Pēc avārijas bija nepieciešama arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieku iesaistīšanās braucamās daļas sakārtošanā.

Jau vēstīts, ka vakar Latvijā reģistrēti 87 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 20 cilvēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)