Banner 980x90

Stādu dienas Jelgavā pulcēs vairāk nekā 240 tirgotājus

Jelgava, 23.apr., LETA. Jelgavas pils parkā 12.maijā un 13.maijā notiks Stādu dienas, kas pulcēs vairāk nekā 240 stādu audzētājus, dažādu sēklu, dārza tehnikas, darbarīku un citu dārza preču tirgotājus, aģentūru LETA informēja Jelgavas pašvaldības iestādes "Kultūra" sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Biļecka.

Pils parks un pagalms apmeklētājiem būs atvērts 12.maijā no plkst.9 līdz 17 un 13.maijā no plkst.9 līdz 15.

"Stādu dienās ikviens atradīs ko sev tīkamu, sākot no augļu koku un ogulāju stādiem, vasaras puķēm, ziemcietēm, garšaugiem un ārstniecības augiem, dekoratīvajiem kokiem un krūmiem, vīteņaugiem, skujeņiem un beidzot ar graudzālēm un dažādām sēklām," skaidroja Biļecka.

Tirgotāji piedāvās arī līdzekļus augsnes uzlabošanai un bagātināšanai, ierīces dārza apsaimniekošanas un labiekārtošanas darbu veikšanai. Savukārt amatniecības sektorā apmeklētājus sagaida metāla, akmens un koka dārza dekori, mēbeles, grozi, šūpuļtīkli, dažādi pinumi, puķupodu ietvari un citas lietas.

Paralēli tirdzniecības sektoram Pils saliņā darbosies atrakcijas bērniem, kafejnīca, bet uz skatuves notiks kultūras programma, kurā no plkst.11 uzstāsies Jelgavas tautas deju kolektīvi.

Automašīnas pasākuma apmeklētāji aicināti novietot speciāli izveidotā stāvlaukumā Lielupes labajā krastā pretī Jelgavas pilij. Apmeklētājiem, kuri iegādāsies lielos augus, pārdevējs izsniegs caurlaidi, kas ļaus ar auto piekļūt tuvāk pilij un saņemt preci. Savukārt pirkumu līdz automašīnai palīdzēs nogādāt "Ķerru palīdzības dienests".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)