Banner 980x90

Sniegputeņa laikā Jelgavā notikušas vairākas avārijas

Jelgava, 4.febr., LETA. Pirmdienas rītā Jelgavā sniega segas biezums palielinājās vairāk nekā par 10 centimetriem, un vairāk nekā ierasti izsaukumus uz ceļu satiksmes negadījumiem saņēmuši ar Valsts policijas (VP) darbinieki, aģentūra LETA uzzināja VP.

Dažu stundu laikā Jelgavā un tās tuvākajā apkārtnē pirmdienas rītā notikuši trīs ceļu satiksmes negadījumi, aģentūra LETA informēja VP Zemgales reģionālās pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece. Īsi pirms plkst.7 Jelgavā, Pasta un Raiņa ielu krustojumā, 1990.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Lexus" izraisīja sadursmi ar "Mercedes Benz", kas sadursmes rezultātā uzbrauca ceļa metāla norobežojumam un videonovērošanas iekārtas stabam, to nolaužot. Pašvaldībai radītie zaudējumi vēl tiek aprēķināti.

Aptuveni pusstundu vēlāk Jelgavā, Lielās un Dambja ielas krustojumā, 1981.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi" netika galā ar transporta līdzekļa vadību un uzbrauca ceļa metāla norobežojumam. Pēc plkst.8 ceļu satiksmes negadījums noticis Jelgavas novada Glūdas pagastā. Tur 1993.gadā dzimusi sieviete nesavaldīja automašīnu "Audi", nobrauca no brauktuves un sabojāja ceļa zīmi.

Nevienā no negadījumiem cilvēki nav cietuši.

Snigšana Jelgavā naktī uz pirmdienu sākās ap plkst.3, un, kā aģentūru LETA informēja ceļu uzturēšanas uzņēmumā SIA "Kulk", aptuveni divu stundu laikā tika sākta ielu un ietvju tīrīšana un kaisīšana. Naktī uz pirmdienu ielu tīrīšanā un kaisīšanā tika iesaistītas četras automašīnas un trīs traktori, bet trotuārus tīrīja seši mazie traktori.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)