Banner 980x90

Saeimas deputāti Jelgavā diskutēs par Latvijas ārpolitikas sasniegumiem

Foto: Reinis Inkēns/ Saeimas Administrācija
Foto: Reinis Inkēns/ Saeimas Administrācija
Piektdien, 29.aprīlī, plkst.12.00 Latvijas Ārpolitikas institūts (LĀI) Jelgavas pilī rīko diskusiju, kurā Saeimā pārstāvēto partiju deputāti tiksies ar sabiedrību, aģentūru LETA iepriekš informēja LĀI pārstāve Ilvija Bruģe.

Diskusija būs veltīta Latvijas neatkarības atjaunošanas "de iure" atzīšanas 25.gadadienai. Pasākumā plānots diskutēt par to, ko Latvija sasniegusi ārpolitikā pēdējo 25 gadu laikā, kā arī pievērsties tam, kādas ir šī brīža ārpolitiskās aktualitātes un kā tās mainījušās kopš 90.gadiem. Tāpat plānots runāt par to, kā reaģēt uz pašreizējiem ārpolitikas izaicinājumiem.

Diskusijā piedalīsies Saeimā pārstāvēto partiju deputāti: Atis Lejiņš (V), Edvīns Šnore (VL-TB/LNNK), Valdis Kalnozols (ZZS), Igors Pimenovs (S), Inga Bite (LRA). Diskusiju moderēs LĀI direktora vietnieks Kārlis Bukovskis.

LĀI tuvākā gada laikā plāno rīkot vairākas reģionālās diskusijas, kurās Saeimā pārstāvēto partiju deputāti tiksies ar sabiedrību, lai pārrunātu Latvijas lomu aktuālajos notikumos pasaulē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)