Banner 980x90

Saderināšanās – kā sievietes vēlas, lai viņas bildinātu?

Foto: LIGAVAM/NADIA FRY EVENTS
Foto: LIGAVAM/NADIA FRY EVENTS
Ir pienācis satraucošais mirklis, kad gatavojies bildināt savu mīļoto meiteni? Noteikti iepazīsties ar šo LĪGAVĀM.lv padomu rakstu, lai saderināšanās kļūtu par vienu no laimīgākajiem brīžiem tavas draudzenes dzīvē!

Saderināšanās ir abpusējs lēmums
Saderināšanās ir liels un nozīmīgs solis, tādēļ bildinājumu izsaki tikai tad, kad ne tikai pats esi tam gatavs, bet arī tava mīļotā. Visticamāk, jau esat par to runājuši un fantazējuši par kopīgu nākotni. Noķer viņas domu – vai viņa ir gatava ģimenes dzīvei?

Bildinājumam nekādā gadījumā nevajadzētu izteikt, ja meitene ir izteikusi, ka nav tam vēl gatava. Tas nenozīmē, ka viņa nevēlas ar tevi pavadīt visu savu dzīvi, bet gan tam vēl nav nobriedusi.

Saderināšanās gredzeni
Bez gredzena neiztikt, tādēļ to sarūpē jau savlaicīgi. Kā izvēlēties? Populārākie saderināšanās gredzeni ir klasiskā zelta gredzeni ar vienu dimantiņu. Tomēr LĪGAVĀM.lv ieteikums ir saprast meitenes gaumi:
• ja viņa ikdienā nēsā sudraba rotaslietas, piemērots saderināšanās gredzens būs no baltā zelta ar vienu dimanta actiņu;
• ja viņa priekšroku dod klasiskām zelta rotām, tad arī gredzenam tādam jābūt;
• ja viņai patīk neparastas rotaslietas, iespējams, pašas veidotas, saderināšanās gredzeni var būt ar krāsainu akmentiņu.

Ja saderināšanos esi plānojis nedaudz spontānu, par gredzenu tik un tā nedrīkst aizmirst! Kādas ir galvenās nianses, kas jāņem vērā? Lasi vairāk par to LĪGAVĀM.lv rakstā ŠEIT!

Trāpi ar precīzu izmēru
Iespējams, šis var šķist viens no grūtākajiem uzdevumiem, kā noteikt pareizo izmēru tā, lai mīļotā par to nenojauš. Paņēmieni ir vairāki, taču vispirms vairākas dienas novēro, kādus gredzenus un uz kura pirksta viņa ikdienā nēsā – tos nevajadzētu nočiept, citādi var rasties aizdomas.

Foto: LIGAVAM/Juvelierizstrādājumi “Zelts”Foto: LIGAVAM/Juvelierizstrādājumi “Zelts”

 
Veidi, kā noteikt precīzu izmēru:
• izmēri gredzena izmēru ar lineālu;
• centies uzvilkt gredzenu uz sava pirksta un piefiksē, cik tālu to vari izdarīt;
• ja meitenei nav gredzenu, atliks paļauties uz sajūtām un veikala konsultanta ieteikumiem par populārākajiem izmēriem.

Neraizējies, ja saderināšanās gredzens būs par lielu – to jebkurā mirklī var aiznest pie juveliera un samazināt. Savukārt, ja gredzens par mazu, ar čeku to iespējams samainīt.

Ieklausies mīļotās vēlmēs
Sieviete, visticamāk, jau būs izsapņojusi, kāda būtu viņas ideālā saderināšanās. Tiklīdz jūs runājat par šo tēmu, uzmanīgi ieklausies! Svarīga ir katra detaļa – vieta, gadalaiks, atmosfēra, ziedi u.c. Viņas sapņu piepildīšana būs mīļš žests, kas liecinās par tavām rūpēm un uzmanību.
 
Foto: LIGAVAM/Annija Veldre PhotographyFoto: LIGAVAM/Annija Veldre Photography
Ja vēlamā saderināšanās norise nav zināma
Iespējams, tu nezini, kādu bildinājumu viņa vēlas. Tad bildinājumā ietver lietas, kas viņai patīk vai ir raksturīgas:
vieta – jūra, kalni, mežs, ezers, pļava;
aktivitāte – pastaiga, izjāde ar zirgiem, ekstrēmā atpūta;
ziedi un to krāsa – sarkanas rozes, elegantas baltas lilijas, vienkārši krāsaini puķu zirņi;
vietas stils – romantisks, neitrāls, sportisks (ja aktīva atpūta pirms bildinājuma), neitrāls.

Tu noteikti trāpīsi desmitniekā, ja izvēlēsies viņai atbilstošu scenāriju, kas neradīs papildu uztraukumu vai neveiklu situāciju.

Ko darīt pēc bildinājuma?
Atceries, ka bildinājums nebeidzas ar mirkli, kad viņa pasaka JĀ. Padomā par aktivitāti arī pēc šī brīža, jo, pozitīvu emociju vadīti, jūs noteikti vēlēsieties šo notikumu nosvinēt, nevis doties mājās un atlikušo dienas daļu pavadīt, kā ierasts.

LĪGAVĀM.lv ir aprakstījis vairākus iespējamos scenārijus:
• ja bildinājums ir pie jūras vai kalnos, sarūpē pikniku ar šampanieti un uzkodām (dažādu veidu siers, zemenes, prošuto, zefīrs), pledu un svecēm;
• pēc bildinājuma ārzemēs dodieties uz smalku restorānu skaistā vietā. Parūpējies par labāko galdiņu, veicot rezervāciju jau laikus;
• ja bildināsi kādā jums abiem īpašā vietā, pēc tam dodieties izbraucienā ar laivu pa ezeru vai nakšņojiet skaistā kempinga mājiņā;
• kādu stundu pēc lielā notikuma vari pieaicināt fotogrāfu un sarīkot nelielu saderināšanās fotosesiju. Fotogrāfs iemūžinās jūsu emocijas un dzirksti! 
 
​Foto: LIGAVAM/Fotogrāfe Agneta Jonule​Foto: LIGAVAM/Fotogrāfe Agneta Jonule
Vai fotogrāfs nepieciešams pašā svarīgākajā mirklī?
Arī šajā jautājumā atbilde atkarīga no jūsu personībām, cik brīvi varat justies citu cilvēku klātbūtnē. Ja meitene nav precīzi pateikusi, ka viņa ļoti vēlētos, lai fotogrāfs notver tieši to momentu, kad uzdod viņai jautājumu "Vai Tu kļūsi par manu sievu?", labāk no tā atteikties. Šis ir īpašs mirklis, ko labāk paturēt noslēpumā tikai starp jums abiem. Tomēr pēc kāda mirkļa gan fotogrāfs var jums pievienoties stundas garai fotosesijai.
 
Foto: LIGAVAM/ NADIA FRY EVENTSFoto: LIGAVAM/ NADIA FRY EVENTS
Nianses un vēlreiz nianses
Jā, mēs zinām, ka ne visi vīrieši ir ideju ģeneratori, lai  izveidotu saskaņotas dekorācijas vietā, kur notiks saderināšanās. Nekautrējies lūgt palīdzību:
pasākumu aģentūrām – pasākumu aģentūras piedāvā izstrādāt saderināšanās norises konceptu, kā arī padomāt par mīļiem un personalizētiem pārsteigumiem;
dekoratorei – dekoratore vai ziedu salons izveidos skaistas ziedu kompozīcijas, ar ko izrotāt bildinājuma vietu, kā arī ziedu pušķi, ko reizē ar gredzenu pasniegt mīļotajai sievietei;
topošās sievas draudzenēm – ja ne tev, tad draudzenēm viņa noteikti būs atklājusi savas saderināšanās un pat kāzu vēlmes, jo sievietēm šādas lietas patīk pārspriest. Turklāt draudzenes būs labs palīgs gan noformējuma izveidē, gan arī pārsteiguma realizēšanā, ja esi iecerējis ko neparastu;
mammai vai māsai – arī tad, ja viņas nezinās, kas tieši varētu patikt tavai draudzenei, viņas pratīs ieteikt šķietami sīkus knifiņus, kam sievietes patiesībā pievērš lielu uzmanību.

Ja saderināšanās norisi vēlies paturēt noslēpumā un saviem tuvākajiem par to paziņot tikai tad, kad būsi saņēmis JĀ, aicini palīgā profesionāļus! Viņi uz gaidāmo notikumu spēs raudzīties objektīvi, piedāvājot nevis savas iemīļotākās ieceres, bet gan to, kas varētu patikt tavai meitenei.

Saderināšanās sievietes dzīvē ir ļoti svarīgs brīdis, tādēļ izplāno to rūpīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)