Banner 980x90

precizēta - Jelgavas dome vēl nelemj par aizņēmumu Satiksmes ielas atjaunošanai

(Informācijas avots 23.maijā ziņā precizē informāciju par domes sēdes lēmumu.)

Rīga, 24.maijs, LETA. Lai arī šonedēļ Jelgavas dome bija plānojusi lemt par 435 000 eiro Satiksmes ielas seguma atjaunošanai no Meiju ceļa līdz Ganību ielai, jautājums no sēdes darba kartības izņemts, aģentūru LETA informēja domē.

Projekta "Satiksmes ielas posma no Meiju ceļa līdz Ganību ielai braucamās daļas seguma atjaunošana" mērķis ir uzlabot satiksmes dalībnieku drošību, veicot asfaltbetona seguma atjaunošanu un esošās lietus ūdens savākšanas un novadīšanas sistēmas sakārtošanu.

Domei sagatavotais lēmumprojekts liecina, ka kopējās ieceres izmaksas, ieskaitot būvniecību, būvuzraudzību un autoruzraudzību, ir 574 226 eiro, un daļu līdzekļu pašvaldība aizņemsies. Kredītu Valsts kasē vai kredītiestādē pašvaldība bija paredzējusi ņemt uz 25 gadiem.

Pašvaldībā apgalvo, ka lēmums par būvnieku vēl nav pieņemts. Taču ceturtdienas domes sēdei sagatavotajā lēmumprojektā būvniecības izmaksās minētā summa atbilst vietējā uzņēmuma un ilggadējā pašvaldības partnera SIA "Kulk" 568 016 eiro piedāvājumam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)