Banner 980x90

Par 3% augs maksa par atkritumu izvešanu Jelgavā

Rīga, 26.nov., LETA. No 2019.gada 1.janvāra par 3% augs maksa par atkritumu apsaimniekošanu Jelgavā, lēmusi pilsētas dome.

SIA "Jelgavas komunālie pakalpojumi" lūgusi domi apstiprināt lielāku tarifu, jo nākamgad tiek paaugstināta dabas resursu nodokļa likme par sadzīves atkritumu apglabāšanu, kas būs 43 eiro par tonnu līdzšinējo 35 eiro vietā.

Tāpēc arī maksa par atkritumu izvešanu no nākamā gada būs 21,29 eiro par kubikmetru, kas par 3% vairāk nekā pašreizējie 20,69 eiro. Savukārt mēneša maksu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu vienam daudzdzīvokļu mājas iedzīvotājam būs 2,66 eiro līdzšinējo 2,59 eiro.

Pēdējo reizi par atkritumu apsaimniekošanas maksas izmaiņām Jelgavā lemts 2018.gada februāra beigās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)