Banner 980x90

Ozolnieku novada pašvaldība konkursā meklē būvvaldes vadītāju

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
Līdz 31.martam interesenti var pieteikties konkursā uz Ozolnieku novada pašvaldības būvvaldes vadītāja-arhitekta amatu, liecina paziņojums pašvaldības mājaslapā.

Galvenās prasības pretendentiem ir augstākā izglītība arhitektūrā, arhitekta prakses sertifikāts un trīs gadu darba stāžs, datorzināšanas, normatīvo aktu pārzināšana būvniecības jomā, kā arī Administratīvā procesa likuma izpratne un lietojums darba pienākumu pildīšanai, valsts valodas prasme augstākajā līmenī. Pieredze pašvaldības darbā nav obligāta.

Galvenie būvvaldes vadītāja pienākumi ir ievērot un izpildīt spēkā esošos normatīvos aktus, plānot, organizēt un nodrošināt būvvaldes darbu, kā arī kontrolēt, kā būvniecības dalībnieki ievēro būvniecības likumu un citu būvniecību reglamentējošo normatīvo aktu prasības būvniecības jomā. Tāpat jaunā speciālista uzdevums būs saskaņot būvprojektus, sekot līdzi teritorijas plānojumu atbilstībai normatīvo aktu prasībām, plānot pašvaldības būvobjektu īstenošanu, piedalīties visa veida objektu apsekošanā, sniegt konsultācijas būvniecības jautājumos, kas saistīti ar būvniecības procesiem, arhitektūras stilu un citiem ar arhitektūru saistītiem aspektiem Ozolnieku novadā.

Pašvaldība norāda, ka iespējams nepilnas slodzes darbs.

CV un motivācijas vēstuli var sūtīt pa pastu - Stadiona ielā 10, Ozolniekos, Ozolnieku pagastā, Ozolnieku novadā, LV-3018. To var izdarīt arī pa e-pastu "ilona.butkus@ozolnieki.lv" vai personīgi. Pieteikties iespējams līdz 31.marta plkst.16. Piesakoties interesentiem jānorāda, ka dokumenti ir pieteikums būvvaldes vadītāja amatam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)