Banner 980x90

Ozolnieku Mūzikas skolā skanēs koncerts "Ziemas karameles"

19.janvārī plkst.19.00 Ozolnieku Mūzikas skolā skanēs Ozolnieku Mūzikas skolas koru un vokālās grupas "Vocalica" koncerts "Ziemas karameles", pilsētas informācijas portāls noskaidroja Ozolnieku novada pašvaldībā.

Koncertā dziedās Ozolnieku Mūzikas skolas audzēkņi: 1.klašu koris Maritas Caunes vadībā un 2.-5.klašu koris Veronikas Vdovas vadībā.

Mūsu ciemiņi - pieaugušie dziedātāji. Jaunpils vokālā grupa "Vocalica", kas muzicē kopš 2004.gada rudens Aināra Plezera vadībā. Grupas dalībniekiem vokālā māksla nav ne profesija, ne ikdienas nodarbošanās. Tomēr mūzikas mīlestība un vēlme dziedāt grupas dalībniekus mudina arvien jauniem muzikāliem izaicinājumiem. Grupas izpildījumā dzirdama viduslaiku un renesanses laika mūzika, kā arī latviešu un ārzemju komponistu oriģināldziesmas un dziesmu apdares. Grupa pārsvarā muzicē a cappella.

"Vocalica" bieži priecē klausītājus Jaunpils pilī, taču laiku pa laikam viesojas citos Latvijas novados un pilsētās. Grupa uzstājusies arī ārpus valsts robežām – Igaunijā, Vācijā, Spānijā, Itālijā un Austrijā. "Vocalica" regulāri piedalās rajonu, novadu un valsts mēroga vokālo ansambļu skatēs, gūstot godalgas. Ar labiem panākumiem startēts starptautiskajā vokālo ansambļu a cappella konkursā "Vokal Total 2011". Jaunas vokālās iemaņas apgūtas meistarklasēs pie vokālajām grupām "Voces8" un "The Real Group".

Koncertā skanēs sirsnīgas un "garšīgas" melodijas gan aizvadīto Ziemassvētku, gan baltās, sniegotās ziemas noskaņās. Mīļi ielūdzam visus interesentus! Ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)