Banner 980x90

Mikrobioloģiskā piesārņojuma dēļ neiesaka peldēties vienā no divām Jelgavas peldvietām

Rīga, 17.maijs, LETA. Konstatētā mikrobioloģiskā piesārņojuma dēļ nav ieteicams peldēties vienā no divām Jelgavas peldvietām pie Lielupes, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Maijā Veselības inspekcija Jelgavas oficiālajās peldvietās veica ikmēneša ūdens kvalitātes pārbaudes, kuru laikā konstatēts, ka peldūdens kvalitāte Lielupes labā krasta peldvietā atbilst prasībām un tur peldēties atļauts.

Savukārt Lielupes kreisā krasta peldvietā "Pasta salas peldvieta" neliela mikrobioloģiskā piesārņojuma dēļ inspekcija iesaka nepeldēties. Pasta salas peldvietā izvietota informatīvā zīme "Ieteikums nepeldēties".

Šonedēļ, sākoties oficiālajai peldsezonai, Lielupes labā krasta peldvietā Krasta ielā 9 un kreisā krasta peldvietā Pasta salā atvestas un uzstādītas glābēju mājas, kas visas peldsezonas laikā no kalpos peldētāju glābējiem, un pārvietojamās tualetes, no kurām viena paredzēta cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Jau iepriekš labā krasta peldvietā uzstādītas rotaļu ierīces un četras pārģērbšanās kabīnes, informatīvais stends, desmit riteņu turētāji un atliktas atpakaļ desmit miskastes. Abās peldvietās vēl tiks uzstādītas bojas un bonas, kas apzīmēs pludmales robežas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)