Banner 980x90

LLU sākas pieteikšanās uz budžeta vietām doktora studijās

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
No pirmdienas, 1.augusta, līdz 19.augustam Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) notiks dokumentu pieņemšana doktora studijās, aģentūru LETA informēja universitātes pārstāve Lana Janmere.

Uzņemšana maksas doktora studiju vietās notiek visu gadu, bet augustā pretendentiem būs iespēja piedalīties konkursā par valsts finansētajām studiju vietām.

LLU kopumā dažādās zinātņu nozarēs studē 200 doktorantu, kuri apgūst teorētiskos kursus un veic zinātniskos pētījumus. Doktora grādus ieguvušo skaits ik gadu mainās, bet iepriekšējā gadā par jaunajiem zinātniekiem, aizstāvot savus promocijas darbus, kļuva 14 doktoranti.

Universitāte īsteno 13 akreditētas doktora studiju programmas dažādās zinātņu nozarēs: "Agrārā un reģionālā ekonomika", "Ainavu arhitektūra", "Būvzinātne", "Hidroinženierzinātne", "Informācijas tehnoloģijas", "Koksnes materiāli un tehnoloģijas", "Lauksaimniecība", "Lauksaimniecības inženierzinātne", "Mežzinātne", "Pārtikas zinātne", "Pedagoģija", "Veterinārmedicīna" un "Vides inženierzinātne".

Pretendentu dokumentu pieņemšana uz valsts finansētajām studiju vietām minētajās programmās notiks līdz 19.augustam Jelgavas pilī, Studiju centrā, 180.telpā, darba dienās no plkst.8.30 līdz plkst.16.00.

Detalizēta informācija par doktora studijām un pieteikšanos pieejama LLU portālā "llu.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)