Banner 980x90

Lietā par "Fortum" koģenerācijas stacijas radītajiem trokšņiem Jelgavā vāks papildu pierādījumus

Jelgava, 13.nov., LETA. Administratīvās rajona tiesai administratīvajā lietā par SIA "Fortum Jelgava" radītajiem trokšņiem jāsavāc papildu pierādījumi, aģentūra LETA uzzināja tiesā.

Lietas izskatīšana tiesā bija plānota šodien, taču, kā aģentūru LETA informēja Administratīvās rajona tiesas Jelgavas tiesu nama kancelejas vadītāja Linda Lindere, sēde atlikta, jo tiesai nepieciešams lietā vākt papildu pierādījumus. Nākamā tiesas sēde lietā paredzēta 2019.gada 5.februārī plkst.10.

Jau vēstīts, ka lieta sākta pēc vietējās uzņēmējas Ilvas Miezes pieteikuma par Vides pārraudzības valsts biroja (VPVB) lēmumu. Tiesu nama priekšsēdētājs Mārtiņš Birkmanis aģentūrai LETA skaidroja, ka ar minēto lēmumu Valsts vides dienesta Jelgavas reģionālā vides pārvalde papildināja "Fortum Jelgava" izdoto "A" kategorijas atļauju biokurināmā koģenerācijas stacijas darbībai Rūpniecības ielā.

Savukārt Mieze iebilst pret to, ka pirms atļaujas izdošanas vides pārvalde nav izvērtējusi siltuma ražotāja iekārtu radīto trokšņu līmeni.

Publiski pieejamā informācija liecina, ka Miezes sūdzība tiesā saņemta 2017.gada 10.augustā.

Mieze ir tirgotāja SIA "Kanclers" līdzīpašniece, kā arī SIA "Laimdota" valdes locekle, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)