Banner 980x90

Jelgavas uzņēmējus izglītos par drošu informācijas sistēmu pārvaldību

Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv

Trešdien, 30.martā, no plkst.10.00 līdz plkst.12.30, Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā, Svētes ielā 33, Jelgavā notiks izglītojošs seminārs mazā un vidējā biznesa uzņēmējiem par drošas digitālās vides un datorprogrammu licencētu izmantošanu Latvijas uzņēmējdarbībā, pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja organizatori.

Semināru organizē Datorprogrammas autortiesību apvienība (DAA) sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) un LR IeM Valsts policiju.

Latvijas uzņēmēju vidū arvien vairāk, taču tomēr vēl ļoti nepietiekami tiek novērtēts datu drošības aspekts.

"Nepienācīgas rūpes par informācijas drošības sistēmu un tās atbilstošu vadību pakļauj riskam ikvienu uzņēmumu un var novest gan pie komercnoslēpuma noplūdes, gan finanšu un klientu datu bāzes zuduma, reputācijas un tālākas sekmīgas uzņēmējdarbības apdraudējuma," skaidro Datorprogrammu autortiesību apvienības valdes locekle Sanita Meijere.

Lai radītu lielāku izpratni un aktualizētu šo tēmu uzņēmēju vidū, bezmaksas seminārā eksperti skaidros par datu drošību un datorprogrammu licencētas izmantošanas nozīmīgumu, tā juridiskajiem un praktiskajiem aspektiem, biežāk pieļautajām neapzinātajām kļūdām, kā arī iepazīstinās ar risinājumiem, kas garantēs aizsardzību ikvienam uzņēmumam.

Seminārā piedalīsies:
* Jānis Endziņš, Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības kameras valdes priekšsēdētājs;
* Sanita Meijere, Datorprogrammas autortiesību apvienības valdes locekle;
* Valsts policijas Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes Kibernoziegumu apkarošanas nodaļas amatpersonas;
* Oskars Širsons, SQUALIO (iepriekš DPA) Mazo un vidējo klientu apkalpošanas grupas vadītājs.

Pieteikties semināram var līdz 29.martam, rakstot uz e-pastu: events@squalio.com

Semināru atbalsta "Microsoft Latvia".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)