Banner 980x90

Jelgavas pilī norisināsies Uzņemšanas nakts

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
Šogad jau devīto reizi Jelgavas pilī notiks Uzņemšanas nakts. Tā ir iespēja iesniegt dokumentus studijām augstskolā un paviesoties Jelgavas pilī naktī, kad izgaismotā pils ir īpaši krāšņa.

Kā pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja Jelgavas pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldē, uzņemšanas nakts ir iespēja iesniegt dokumentus studijām tiem studētgribētājiem, kuri netiek uz pieteikšanos pa dienu. Tāpat Uzņemšanas naktī ir iespējams mainīt pamatstudiju prioritātes tajos pieteikumos, kas jau ir iesniegti. Iespēja mainīt prioritātes ir tikai Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) – nevienā citā augstskolā, ne elektroniski tas pēc pieteikuma iesniegšanas vairs nav iespējams.

Uzņemšanas nakts notiks 12.jūlijā no plkst.20.00 līdz plkst.24.00. Apmeklētājus priecēs muzikāli priekšnesumi un būs iespēja apmeklēt Jelgavas pils muzeju.

Jāpiebilst, ka LLU ir vienīgā augstskola Latvijā, kas rīko Uzņemšanas nakti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)