Banner 980x90

Jelgavas pašvaldības augstāko apbalvojumu pasniegs LLU Studentu kluba vadītājai

Jelgava, 23.apr., LETA. Jelgavas pašvaldības augstāko apbalvojumu paredzēts pasniegt Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Studentu kluba vadītājai Anitai Prūsei, liecina Jelgavas domes sēdei sagatavotais lēmumprojekts.

Prūsei apbalvojumu "Goda zīme" un naudas balvu 500 eiro plānots piešķirt par ilggadēju un profesionālu darbību Studentu klubā, ieguldījumu kultūras vērtību saglabāšanā un Jelgavas vārda popularizēšanu.

Tāpat deputāti lems par Goda rakstu pasniegšanu.

Tautas deju ansambļa "Lielupe" mākslinieciskā vadītāja Elita Simsone apbalvojumam izvirzīta par augstu profesionālo meistarību, aktīvu darbu, ieguldījumu Jelgavas kultūras attīstībā un pilsētas vārda popularizēšanu, savukārt Jelgavas jahtkluba un biedrības "Jelgavas roņi" vadītājs Aleksandrs Jakovļevs - par nopelniem un ieguldījumu sportā un sabiedriskajā darbībā Jelgavas pilsētā. Par pārtikas speciālistu izglītošanu un aktīvu darbību Jelgavas uzņēmējdarbības attīstībā Goda rakstu plānots pasniegt LLU Pārtikas Tehnoloģijas fakultātes Pārtikas tehnoloģijas katedras profesorei, Tehnoloģiju un zināšanu pārneses nodaļas vadītājai Sandrai Muižniecei-Brasavai.

Apbalvojumam izvirzītas arī divas pedagoģes - Jelgavas Valsts ģimnāzijas ķīmijas skolotāja Agnese Freiberga par sasniegumiem pedagoģiskajā darbā un jaunatnes izglītošanā Jelgavā, savukārt 4.vidusskolas mūzikas skolotāja Arta Jurgenovska par augstu profesionālo meistarību, ieguldījumu jaunatnes izglītošanā un pilsētas vārda popularizēšanu.

Kopā ar Goda rakstu pašvaldība izmaksās arī naudas apbalvojumu 300 eiro vērtībā.

Apbalvojumus plānots pasniegt pilsētas svētkiem veltītajā svinīgajā pieņemšanā 24.maijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)