Banner 980x90

Jelgavā būs iespēja bez maksas pārbaudīt holesterīna un cukura līmeni asinīs

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Pasaules reitinga badmintona turnīra "Yonex Latvia International" ietvaros, "Zemgales veselības centrs", kas būs turnīra pieaicinātais medicīnas partneris, aicinās ikvienu interesentu uz bezmaksas cukura un holesterīna līmeņa ekpress pārbaudēm, pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja akcijas organizatori.

Pasaules reitinga badmintona turnīrs “Yonex Latvia International” šogad notiks Jelgavā, no 2. līdz 5.jūnijam. Diemžēl, lielās dalībnieku intereses dēļ, daudzi spēlētāji, tai skaitā arī no Latvijas, ir iekļauti “gaidīšanas listē”. Atgādinām, ka “Yonex Latvia International” turnīram pieteicās rekordliels dalībnieku skaits - 186 dalībnieki no 18 valstīm.

Saskaņā ar stingrajām Pasaules reitinga turnīra organizēšanas prasībām, rīkotajiem ir jānodrošina medicīnas personāla klātbūtne visa turnīra laikā. "Zemgales veselības centrs" ir piekritis kļūt par Latvijas Badmintona federācijas sadarbības partneri, un no tā iegūs ne tikai turnīrs un tā dalībnieki, bet arī visi skatītāji, kuriem būs iespēja noskaidrot cukura un holesterīna līmeni, kā arī saņemt ārsta konsultācijas par citiem "Zemgales veselības centra" pakalpojumiem.

“Badmintona turnīrs ir vieta, kur satiekas sporta entuziasti un veselīga dzīvesveida piekritēji, šeit būsim arī mēs – “Zemgales veselības centrs”. Mums ir svarīgi atbalstīt un ap sevi pulcēt veselu sabiedrību, tādēļ ar prieku aicinām profilaktiskos nolūkos veikt cukura un holesterīna līmeņa pārbaudi,” stāsta “Zemgales veselības centra” sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Klova.

“Laikus diagnosticējot paaugstinātu cukura līmeni iespējams izvairīties no dažādām sirds un asinsvadu slimībām. Mēs piedāvāsim klātesošajiem iespēja kvalitatīvi, īsā laikā periodā iegūt atbildes par ikkatram tik ļoti būtiskiem veselības stāvokļa rādītājiem. Parūpēsimies par sevi un aicināsim rūpēties arī citus!” par veselības pārbaudēm stāsta Indra Klova.

Diagnostikas testus būs iespējams veikt “Yonex Latvia International” turnīra laikā Jelgavas sporta hallē, Mātera ielā 44A. “Zemgales veselības centrs” medicīnas stends atradīsies netālu no sporta halles ieejas.

“Zemgales veselības centrs” ir modernākais ambulatorais daudzprofilu medicīnas centrs Zemgalē. Tā prioritāte ir individuālas rūpes par katra pacienta veselību. Ērtību nodrošināšana pacientam un ārstēšanas efektivitāte ir būtiskākie centra darba kritēriji. “Zemgales veselības centrs” sniedz augsta līmeņa kvalitatīvus un daudzpusīgus medicīniskos pakalpojumus veselības profilaksē, slimību diagnostikā un to ārstēšanā. Galvenie veselības centra darbības virzieni ir diagnostika, ārstniecība un rehabilitācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)