Banner 980x90

Jelgavā ar izrādi "Ja tevis vairs nebūtu" viesosies Dailes teātris

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv

Šomēnes Dailes teātris ar Intara Rešetina iestudēto izrādi "Ja tevis vairs nebūtu" dosies viesizrādēs uz Liepāju un Jelgavu, aģentūru LETA informēja Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.

Dailes teātra viesizrāde Liepājā notiks 14.februārī, bet Jelgavā - 23.februārī.

Rešetina iestudētajā izrādē "Ja tevis vairs nebūtu" spēlē aktieri Vita Vārpiņa, Artis Robežnieks, Pēteris Gaudiņš un Dārta Daneviča.

Izrāde tapusi pēc franču rakstnieka Floriana Zellera darba. Zellers ir franču rakstnieks un dramaturgs, kura darbi ir tulkoti daudzās valodās. Vairākas Zellera lugas ir saņēmušas Moljēra balvu, kas ir Francijas augstākā godalga teātrī.

Izrādes galvenā varone Anna kopā ar Pjēru ir nodzīvojusi gandrīz divdesmit gadus. Tagad viņas dzīvi saindē šaubas un izmisīga vēlme saprast. Reizēm mums liekas, ka mēs kādu pazīstam, bet īstenībā pazīstam tikai šī cilvēka masku. Un vairs nesaprotam, kas īsti ir noticis patiesībā. Mēs vēlamies izvairīties no sīkām, banālām nodevībām, bet mūsu dzīvesstāsti tik ļoti līdzinās savā neglītumā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)