Banner 980x90

Jelgavā aizdomas par stirnu malumedībām pilsētas teritorijā

Rīga, 22.aug., LETA. Reaģējot uz publiskajā telpā izskanējušo informāciju, policija sākusi kriminālprocesu par iespējamām malumedībām Dobeles šosejas apkaimē Jelgavā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Policijā pauda, ka likumsargu pienākums ir pārbaudīt jebkādu, arī anonīmu informāciju, kas tiek darīts arī šajā gadījumā. Sietniece apgalvoja, ka policija skaidro, vai aprakstītais par stirnu ķeršanu ar lamatām ir taisnība, taču plašākus komentārus nesniedza. Vienlaikus viņa atzina, ka līdz šim Jelgavas iecirknim nav ziņots par šādu nodarījumu.

Policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 11.nodaļas par noziedzīgiem nodarījumiem pret dabas vidi.

Tāpat likumsargi aicina atsaukties aculieciniekus, zvanot pa tālruni 110, 63004202 vai 63004200 vai sūtot informāciju elektroniski uz e-pastu "ovn@zemgale.vp.gov.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)