Banner 980x90

"Jaunpils pienotava" plāno ieguldīt 500 000 eiro kravas automašīnas iegādē

Piena pārstrādes uzņēmums "Jaunpils pienotava" plāno ieguldīt 500 000 eiro kravas automašīnas ar cisternu un piekabi iegādē, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā. 

Rīga, 1.nov., LETA. Piena pārstrādes uzņēmums "Jaunpils pienotava" plāno ieguldīt 500 000 eiro kravas automašīnas ar cisternu un piekabi iegādē, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā. Kompānijas izsludinātajā iepirkumā par automašīnas piena pārvadāšanai un savākšanai piegādi pretendenti var pieteikties līdz 2.decembrim. Uzņēmums automašīnu plāno iegādāties, piesaistot finansējumu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam. Jau ziņots, ka "Jaunpils pienotava" pagājušajā gadā strādāja ar 12,342 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga divas reizes - līdz 391 687 eiro. Kompānija ir reģistrēta 1997.gadā, un tās pamatkapitāls ir 853 723 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. "Jaunpils pienotavas" pamatdarbības veids ir biezpiena, krējuma un siera ražošana.  Uzņēmuma īpašnieks "Piena ceļš" kompāniju iegādājās 2008.gada pavasarī no Dominikā reģistrētajām kompānijām "Euro Capital Limited" un "Gulf Finance LTD".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)