Banner 980x90

Dobeles ielā Jelgavā sāk 142 581 eiro vērtu lietus ūdens kanalizācijas rekonstrukciju

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
Pirmdien, 29.augustā, Jelgavā sākti 142 581 eiro vērti darbi Dobeles ielas posmā no Uzvaras līdz Pasta ielai, mainot lietus ūdens kanalizācijas tīklus, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldības iestādē "Pilsētsaimniecība".

Darbu laikā minētais ielas posms tiks slēgts. Paredzēts, ka būvdarbi notiks līdz 24.oktobrim.

Transportlīdzekļiem apbraucamais ceļš tiks organizēts pa Uzvaras, Ausekļa un Blaumaņa ielu, iespējams izmantot arī Lapskalna ielu. Uzvaras ielā pirms Dobeles ielas tiks slēgta kreisā braukšanas josla. Taču piekļūšana objektiem slēgtā posma zonā tiks nodrošināta.

Būvdarbus Dobeles ielā veic vietējais uzņēmums SIA "Kulk", ar kuru noslēgts 142 581 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, vērts līgums. Uzņēmuma piedāvājums trīs pretendentu konkurencē bija ar zemāko cenu, liecina Jelgavas pašvaldības iepirkumu komisijas lēmums. Konkursā startēja arī SIA "Būvenergo A" un SIA "ARMS Group".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)