Banner 980x90

Būvprojekts un autoruzraudzība bērnu bibliotēkas telpu pielāgošanai Jelgavā izmaksās 35 326 eiro

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
Jelgavas pašvaldības izsludinātajā konkursā par tiesībām izstrādāt būvprojektu un veikt autoruzraudzību ēkas pielāgošanai bērnu bibliotēkai un Jelgavas bērnu un jauniešu centram "Junda" uzvarējusi SIA "Komunālprojekts Jelgavā" ar 35 325 eiro piedāvājumu, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina pašvaldības Iepirkumu komisijas lēmums.

Vietējais uzņēmums darbus sola paveikt par 29 195 eiro bez PVN.

Otra konkursa pretendenta - SIA "Baltex Group" - piedāvājums bija par vairāk nekā 10 000 eiro dārgāks, sasniedzot 39 650 eiro bez nodokļa jeb 47 976 eiro, ieskaitot PVN.

Jau ziņots, ka Jelgavas pašvaldība izsludinājusi iepirkumu par būvprojekta izstrādi un pārbūves darbu autoruzraudzību telpu Zemgales prospektā 7, Jelgavā, pielāgošanai bērnu bibliotēkai un Jelgavas bērnu un jauniešu centram "Junda", aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Ēkā savulaik atradās Jelgavas 1.pamatskola, bet tā ekspluatēta jau no 1900.gada. Ēkas apsekošanas laikā konstatēts, ka tās konstrukcijas lielākoties ir apmierinošā un neapmierinošā stāvoklī.

Būvdarbi paredzēti trijās kārtās, liecina pašvaldības iepirkums. Pirmajā kārtā plānots pārbūvēt telpas un iekšējos inženiertīklus, kā arī labiekārtot teritoriju. Otrajā kārtā plānota ēkas energoefektivitātes paaugstināšana, bet trešajā - divstāvu piebūves būvniecība.

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka, ņemot vērā skolēnu skaita samazināšanos un atbalstot iekļaujošās izglītības principu īstenošanu pilsētā, 2014.gada sākumā Jelgavas dome nolēma 1.pamatskolu pievienot Jelgavas 2.internātpamatskolai Filozofu ielā 50.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)