Banner 980x90

Būvprojekta izstrādi Atmodas un Rūpniecības ielas posmiem Jelgavā par 39 390 eiro veiks "3C"

Būvprojekta "Atmodas ielas posma no Dobeles šosejas līdz Dambja ielai un Rūpniecības ielas posma no Filozofu ielas līdz Tērvetes ielai asfalta seguma atjaunošana" izstrāde un autoruzraudzība Jelgavas pašvaldībai izmaksās 39 390 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli, aģentūra LETA uzzināja Iepirkumu uzraudzības birojā.

Darbus veiks vietējais uzņēmums SIA "3C", kas bija vienīgais pretendents darbu veikšanai.

Līgums starp pašvaldību un uzņēmumu noslēgts 10.martā, darbi "3C" jāpaveic piecu mēnešu laikā.

Atmodas un Rūpniecības ielu seguma atjaunošanas mērķis ir uzlabot satiksmi un satiksmes drošību uz ielas, kā arī uzlabot virszemes ūdeņu savākšanas sistēmu, skaidro pašvaldībā.

Kā ziņots, Jelgavas pilsētas pašvaldība gatavojas Atmodas ielas un Rūpniecības ielas posmu remontiem.

Būvdarbos plānots īstenot asfalta seguma atjaunošanu Atmodas ielas posmā no Dobeles šosejas līdz Dambja ielai un Rūpniecības ielas posmā no Filozofu ielas līdz Tērvetes ielai, kas ir arī valsts reģionālā autoceļa Jelgava-Dobele-Annenieki jeb P97 turpinājums pilsētā.

Šiem posmiem VAS "Latvijas Valsts ceļi" ir sagatavojusi objekta seguma stāvokļa novērtējumu, un tranzīta ielas seguma stāvoklis novērtēts kā ļoti slikts.

Saskaņā ar tehnisko informāciju plānoto būvdarbu gaitā paredzēta arī esošās ietves Atmodas ielas posmā no Dobeles šosejas līdz Bebru ceļam atjaunošana, jaunas ietves izbūve Atmodas ielas posmā no Bebru ceļa līdz Dambja ielai, asfalta seguma izbūve paralēlajiem ceļiem Atmodas ielas un Rūpniecības ielas posmos, brauktuves asfalta seguma dilumkārtas atjaunošana Rūpniecības ielas posmā no Dambja ielas līdz Filozofu ielai.

Tāpat paredzēts izveidot drošus ceļa pieslēgumus Atmodas ielas paralēlajam ceļam, plānota ātrumvaļņu izbūve paralēlajiem ceļiem, ietves izbūve Asteru ielas posmā 110 metru garumā, autobusu pieturas vietu pārbūve, lietus ūdens kanalizācijas izbūve Atmodas ielas posmā, virsūdeņu novadīšanas sistēmas pārbūve Rūpniecības ielas posmā.

Paredzēta arī apgaismojuma pārbūve paralēlajam ceļam Atmodas ielas posmā no Bebru ceļa līdz Dambja ielai, apgaismojuma pārbūve paralēlajam ceļam Rūpniecības ielas posmā no Filozofu ielas līdz Vīgriežu ielai, elektronisko sakaru tīklu kanalizācijas izbūve pašvaldības vajadzībām, luksoforu izbūves risinājumi Atmodas ielas un Asteru ielas krustojumā, esošo elektronisko sakaru tīklu aizsardzība un pārbūve, esošo elektroapgādes tīklu aizsardzība un pārbūve, nedarbojošās siltumtrases demontāžas risinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)