Banner 980x90

Būvdarbu laikā pārrautā ūdensvada dēļ bez ūdens palicis Depo mikrorajons Jelgavā

Rīga, 19.marts, LETA. Veicot ielu rekonstrukciju, pirmdienas vakarā pārrauts ūdensvads Jelgavā, Depo mikrorajonā, un iedzīvotājiem pašlaik netiek nodrošināti ūdensapgādes pakalpojumi, noskaidroja aģentūra LETA.

Pašvaldības operatīvās informācijas centrā skaidroja, ka saistībā ar ūdensvada avārijas remontu atslēgta ūdens padeve Neretas, Prohorova, Birzes un Upes ielās.

Savukārt SIA "Jelgavas ūdens" komercdirektors Andrejs Eihvalds paziņoja, ka laikā, kamēr ūdensapgāde mikrorajonā tiek atjaunota, iedzīvotājiem pieejama ūdens muca, kas atrodas Neretas ielā.

Eihvalds skaidroja, ka komunikācijas pārrautas, īstenojot Neretas, Prohorova un Garozas ielas rekonstrukciju. Pirmdienas vēlā vakarā ūdensapgāde atjaunota, taču agrā otrdienas rītā konstatēts, ka problēma nav novērsta, tāpēc ūdensapgāde atkal noslēgta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)