Banner 980x90

"Balticovo" valdes priekšsēdētāja amatā iecelts Vladimirs Mhitarjans

Olu un olu produktu ražošanas uzņēmuma "Balticovo" valdes priekšsēdētāja amatā iecelts kompānijas līdzšinējais valdes priekšsēdētāja vietnieks Vladimirs Mhitarjans.

Rīga, 9.okt., LETA. Olu un olu produktu ražošanas uzņēmuma "Balticovo" valdes priekšsēdētāja amatā iecelts kompānijas līdzšinējais valdes priekšsēdētāja vietnieks Vladimirs Mhitarjans, aģentūru LETA informēja kompānijā. "Mhitarjans ir pierādījis sevi kā komandas spēlētāju, kuram ir lieli plāni. Uzskatām, ka šādas izmaiņas nāks par labu uzņēmuma turpmākajai attīstībai un panākumu gūšanai gan vietējā, gan starptautiskā mērogā," pauda "Balticovo" padomes priekšsēdētājs Valdis Grimze. Kompānijas jaunieceltais valdes priekšsēdētājs, komentējot uzņēmuma virzību uz ilgtermiņā atbildīgāku darbību, ņemot vērā pieprasījumu Skandināvijas, Rietumeiropas un vietējā tirgū, norādīja, ka pirmais solis uz "zaļāku" ražošanu un dzīvnieku labturību bija Madonas brīvās turēšanas putnu novietnes atklāšana, bet patlaban "Balticovo" aktīvi strādā pie plastmasas iepakojumu aizvietošanas ar kartona, kā arī drīzumā uzņēmuma produkcija būs pieejama "Bio-Based TetraPak" iepakojumā. Vienlaikus "Balticovo" valdē darbu turpina valdes locekļi Toms Auškāps un Kārlis Valdens, liecina "Firmas.lv" informācija. "Balticovo" apgrozījums pagājušajā gadā bija 48,669 miljoni eiro, kas ir par 7% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās divas reizes un bija 5,374 miljoni eiro. "Balticovo" pamatdarbība ir vistu olu, olu pulvera, olu šķidrās masas, vārītu vistu olu bez čaumalas, vārītu kapātu olu ražošana un realizācija. Uzņēmuma ražotne un filiāles atrodas Iecavā, Madonā un Daugavpilī. Uzņēmuma lielākais īpašnieks ir BCO, kam pieder 95,42% akciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)