Banner 980x90

Atceļ izrādi "Dienesta romāns"

Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
Informējam, ka organizatori – SIA "Uzmanības laikmets" – finansiālu un tehnisku iemeslu dēļ atceļ izrādes "Dienesta romāns" norisi 13.oktobrī Jelgavas Kultūras namā, pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādes "Kultūra" sabiedrisko attiecību speciāliste Diāna Mamedova.

Tiem, kuri biļetes iegādājās tiešsaistē, nauda ir atpakaļ ieskaitīta maksātāja kontā. Savukārt pārējie aicināti biļetes apmainīt jebkurā "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietā.

To var izdarīt arī Jelgavas Kultūras nama kasē, darba laiks: no otrdienas līdz piektdienai no plkst.14.00 līdz plkst.19.00, sestdien no plkst.10.00 līdz plkst.15.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)