Banner 980x90

Jelgavniekus aicina pieteikties bezmaksas speciālistu konsultācijām par miega traucējumiem

Ikviens, kurš cieš no miega traucējumiem, tiek aicināts apmeklēt privāti praktizējošo psihiatru un neirologu bezmaksas konsultācijas. Jelgavā konsultācijas norisināsies 24. un 31.oktobrī.

Uz konsultācijām jāpiesakās, zvanot pa tālruņa numuru 26575884 katru darba dienu, izņemot ceturtdienas, laika posmā no plkst.13.00 līdz plkst.16.00. Bezmaksas konsultācijas tiek organizētas kampaņas "Labs miegs – labai veselībai" ietvaros.

"Diemžēl liela daļa sabiedrības aizvien pienācīgi nenovērtē pilnvērtīga miega nozīmi cilvēka dzīvē – lai gan sākotnēji var šķist, ka dažas negulētas stundas jau neko nemainīs, pat tās var radīt noguruma sajūtu un sliktu pašsajūtu visas dienas garumā. Tāpat - arī samazināt koncentrēšanās spējas, kam var būt izšķiroša loma, piemēram, vadot automašīnu. Savukārt ilgstoši miega traucējumi var nelabvēlīgi ietekmēt visu organismu kopumā, tostarp vājināt imunitāti, izraisīt endokrīnās sistēmas traucējumus un pat depresiju. Tieši tāpēc aicinām ikvienu, kurš cieš no miega traucējumiem, izmantot šo iespēju un bez maksas konsultēties ar kādu no akcijā iesaistītajiem speciālistiem, kuri varēs ieteikt atbilstošāko risinājumu miega traucējumu novēršanai," teic miega ārste – psihiatre Ija Cimdiņa.

Privāti praktizējošo psihiatru un neirologu bezmaksas konsultācijas līdz pat novembrim norisināsies arī Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī, Rēzeknē, Liepājā, Saldū un Valmierā. Tāpat atgādinām, ka bezmaksas konsultācijas iespējams saņemt arī pie valsts apmaksātiem psihiatriem. Materiāls sagatavots Latvijas Psihiatru asociācijas organizētās kampaņas "Labs miegs – labai veselībai" ietvaros, kas visā Latvijā tiks īstenota līdz novembra beigām. Kampaņas mērķis ir izglītot sabiedrību par biežākajiem miega traucējumu simptomiem un to cēloņiem, kā arī veidiem, kā saņemt palīdzību. Plašāku informāciju par kampaņu meklē Facebook.com/Labsmiegslabaiveselibai

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)