Banner 980x90

Jelgavnieki aicināti uz Lielo sapņu kūku un Nikolaja Puzikova uzstāšanos

Ceturtdien, 15.decembrī, plkst.17.00 ikviens jelgavnieks aicināts uz t/c "Vivo" centru, kur Ziemassvētku gaisotnē tiks svinēts projekta "Kāds ir Tavs sapnis?" noslēgums. Pasākuma apmeklētāji tiks iepriecināti ar Lielo sapņu kūku, kas taps "Rimi" gardēdes Lienes Zemītes meistarklasē, dziedātāja Nikolaja Puzikova muzikālo uzstāšanos, hennas zīmējumiem, radošajām darbnīcām un citām aizraujošām aktivitātēm. 

Ar t/c "Vivo" centrs gādību jau deviņu mēnešu garumā ir piepildīti visdažādākie jelgavnieku sapņi. Šajā reizē savu sapni īstenot būs iespēja Ievai Auziņai, kura vēlējās sarīkot svētkus visiem jelgavniekiem. Ievas sapnis piepildīsies 15.decembrī, kad viņa kopā ar "Rimi" gardēdi Lieni Zemīti gatavos īpašu kūku, kuru pēc tam pasniegs visiem pasākuma apmeklētājiem.

Tirdzniecības centra mārketinga vadītāja Evija Čukure: "Mums ir patiešām liels prieks par emocijām un iespaidiem, ko šī projekta laikā esam dāvājuši un arī saņēmuši, piepildot vairāk nekā 30 jelgavnieku sapņus un tādējādi iepriecinot teju 300 cilvēkus. To starpā ir arī PII Rūķu māja darbinieki un mazie iedzīvotāji, kuriem tagad ir ar Ziemassvētku lampiņu virtenēm rotāts namiņš, kas raisa patīkamas emocijas arī garāmgājējiem. Viens no projekta uzdevumiem bijis iedrošināt cilvēkus sapņot un ticēt, ka sapnis var piepildīties – prieks, ka tas ir izdevies!"

"Kāds ir Tavs sapnis?" noslēguma pasākuma laikā projekta uzvarētāji dalīsies ar saviem stāstiem par piedzīvotajām emocijām un pieredzi, kas radusies sapņu īstenošanas procesā, kā arī iedrošinās citus ļauties sapņiem. Apmeklētāji arī būs aicināti laist debesīs savu sapņu balonu, kurā būs iemūžināti nākamā gada sapņi. Visas svētku aktivitātes apmeklētājiem pieejamas bez maksas. Jelgavnieku sapņus jau kopš aprīļa katru mēnesi palīdzējuši īstenot veikali Rimi, Douglas, Tele2, Baltic Data, Bite, Dzintars, 212, Guntina.com, Optio, Stenders, Ādas un vilnas fabrika, Palete, Siberika, Barona tējas un kafijas, Baulain, Globuss, Blue Box, Nika, Luvra, Zizi, Dino Zoo, Super Action, Grenardi, Lattelecom, Mēness aptieka, Balonu pasaule, Salmu krogs, "Caramelles", Juvo apavi, Pus12, Helen, Clean Control un Luxe.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)