Banner 980x90

Zemgales Olimpiskajā centrā notiks Jaungada sagaidīšanas koncertšovs "Mirklis pirms pusnakts"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Otrdien, 29.decembrī, plkst.19.00 Zemgales Olimpiskajā centrā notiks Jaungada sagaidīšanas koncertšovs "Mirklis pirms pusnakts", aģentūru LETA informēja projekta sabiedrisko attiecību vadītāja Una Griškeviča.

Vakara gaitā par mūziku rūpēsies tādas grupas kā "Astro'n'out", "n[ex]t move saksofonu kvartets", "Mākoņstūmēji", "bet, bet", "Opus Pro", "DaGamba", "Colt", "Tirkizband" un grupa "Keksi".

Būs gaidāms arī bungu šovs, kā arī uzstāsies dziedātāji Antra Stafecka, Ivo Fomins, Jānis Stībelis, Normunds Rutulis, Laimis Rācenājs un daudzi citi mākslinieki.

Vakaru vadīs Jana Duļevska, Valters Krauze un Jānis Skutelis, kurš priekšnesumu starplaikos uz nelielām sarunām aicinās dažādas populāras Latvijas personības, tostarp Elitu Patmalnieci, Raimondu Bergmani un duetu "Sandra".

Pirms gaidāmā notikuma "TV3" zvaigžņu koris, piedaloties televīzijas ētera personībām Agnesei Drunkai, Kristīnei Žildei, Ansim Pūpolam un Arnim Krauzem, kā arī mūziķiem Antrai Stafeckai, Ivo Fominam, Normundam Rutulim, Jānim Stībelim, "Tirkiz Band" dalībniekiem un čellu grupai "DaGamba", Ginta Stankeviča studijā ierakstīja kopdziesmu "Jaunais gads tepat aiz stūra". Dziesma ir mēģinājums radīt dziesmu, kas būtu dziedama īsi pirms gadu mijas, kad visi ir jaunu cerību un gaidu piepildīti.

Koncerta norise kanālā "TV3" būs skatāma 31.decembrī plkst.21.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)