Banner 980x90

Žalūzijas un virtuves iekārtas. SIA "Rimsi"

Žalūzijas var radīt noslēpumainības un aizsargātības iespaidu interjerā. Loga žalūzijas var būt pilnīgi dažādas kā pēc izskata, tā pēc materiāliem, no kuriem izgatavotas. Žalūzijas pieejamas dažādos veido – rullo, vertikālās un horizontālās.

Žalūzijas

Žalūzijas var radīt noslēpumainības un aizsargātības iespaidu interjerā. Loga žalūzijas var būt pilnīgi dažādas kā pēc izskata, tā pēc materiāliem, no kuriem izgatavotas. Žalūzijas pieejamas dažādos veido – rullo, vertikālās un horizontālās.

Pastāv uzskats, ka izgatavot žalūzijas pēc pasūtījuma var tikai biroja telpām. Taču tā nav patiesība, jo šādu ierīci var piestiprināt pie logiem jebkurā istabā. Logu žalūzijas jau sen nav nekas neparasts. Gandrīz katrā daudzstāvu namā var ieraudzīt dažāda veida žalūzijas, kas aizstājušas tipiskos aizkarus. Tās ir universālas un diezgan viegli montējamas. Šādas horizontālās sistēmas tiek piestiprinātas pie loga konstrukcijas vērtnes vai griestiem, vai sienas pie loga.

Tagad izvēlēties žalūzijas var jebkurai gaumei gan pēc krāsas gammas, gan pēc lieluma. Piemeklēt žalūzijas var jebkuram interjeram – tās lieliski iekļausies telpas dizainā. Jāpiebilst, ka pēc pasūtījuma horizontālās žalūzijas var izgatavot dažāda izmēra: ar 16 un 25 mm platām lamelēm. Ar grozāmu-paceļamu un nolaižamu vērtni un dažādiem fiksācijas tipiem. Svarīgi piebilst, ka žalūziju priekšrocība ir iespēja viegli regulēt gaismas plūsmu pa logu bez nepieciešamības žalūzijas pacelt.

Žalūzijas nav šķērslis skatam pa logu, taču neļauj spilgtajiem saules stariem iekļūt dzīvoklī. Žalūziju ekspluatācijas laiks ir neierobežots.
Liels pieprasījums ir pēc žalūzijām no alumīnija, jo tās lieliski aizstāj auduma aizkarus. Loga platības ekonomija, iespēja rotāt palodzi ar telpaugiem vai dekoratīviem priekšmetiem, ielas trokšņu slāpēšana – tas viss ir saistīts ar ērtajām, mūsdienīgajām žalūzijām.

http://rimsizaluzijas.lv/  

Virtuves iekārtas

Virtuves iekārtas, ko piedāvā "PRO Furnitūra" – ērtas un funkcionālas mēbeles, kas atvieglo ēdiena pagatavošanu un trauku uzglabāšanu. Kvalitatīvas virtuves iekārtas atjaunos virtuvi, mainīs telpas dizainu un padarīs to atbilstošu mūsdienīgām prasībām.

Virtuves iekārtas pie "PRO Furnitūra" – meistari spēj īstenot realitātē jebkuru klienta vēlmi neatkarīgi no uzdevuma sarežģītības pakāpes. Kvalitatīvās un ilgstošai lietošanai domātās virtuves iekārtas ir izgatavotas ar mūsdienīgām ražošanas iekārtām no izturīgiem materiāliem. Virtuves pēc pasūtījuma ir sertificētas, pilnīgi drošas ekspluatācijā un atbilst sanitārām prasībām. Mēbeļu izgatavošanas visos posmos tiek veikta rūpīga kvalitātes kontrole. Brāķa rašanās iespēja ir minimāla. Pieredzes bagātie mērnieki spēj ideāli iekļaut virtuvei domātas mēbeles ikviena dzīvokļa plānojumā.

Rūpīgi izpētot mēbeļu katalogu, var viegli izraudzīties nepieciešamo produktu, nopirkt virtuvi, ņemot vērā savas iespējas un gaumi, kā arī vēlamās priekšrocības. Ja līdzekļu nav pietiekami, iespējams maksāt pa daļām. Tāpat var iegādāties virtuvi kredītā.

Virtuves iekārtas pēc pasūtījuma – tā ir radošas mākslas īstenošana. Tās iederēsies jebkurā interjerā.

https://profurnitura.lv/ 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)