Banner 980x90

Satiksmes ielas atjaunošanai Jelgavas pašvaldība aizņemsies 435 000 eiro

Rīga, 23.maijs, LETA. Satiksmes ielas seguma atjaunošanai no Meiju ceļa līdz Ganību ielai Jelgavas pašvaldība aizņemsies 435 000 eiro, šodien lēma pilsētas dome.

Projekta "Satiksmes ielas posma no Meiju ceļa līdz Ganību ielai braucamās daļas seguma atjaunošana" mērķis ir uzlabot satiksmes dalībnieku drošību, veicot asfaltbetona seguma atjaunošanu un esošās lietus ūdens savākšanas un novadīšanas sistēmas sakārtošanu.

Kopējās ieceres izmaksas, ieskaitot būvniecību, būvuzraudzību un autoruzraudzību, ir 574 226 eiro, un daļu līdzekļu pašvaldība aizņemsies. Kredītu Valsts kasē vai kredītiestādē pašvaldība ņems uz 25 gadiem.

Saskaņā ar noslēgto iepirkumu būvdarbus uzticēts veikt vietējam uzņēmumam un ilggadējam pašvaldības partnerim SIA "Kulk". Uzņēmums ar 568 016 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, piedāvājumu uzvarējis četru pretendentu konkurencē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)