Banner 980x90

"Zoltners" svin gada jubileju, brūvējot oriģinālu alu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šo svētdien, 2.oktobrī, restorāns, viesnīca un alus darītava "Zoltners" atzīmēs savu pirmo gada jubileju. Viesus saimnieki sagaidīs ar svētkiem veltītām divām jaunām alus šķirnēm – "Zoltners Speciālais" (Pīlādžu), kas brūvēts īpašiem gadījumiem, un "Zoltners Tumšais" – darināts no pieciem dažādiem iesaliem un trīs apiņu veidiem, tumīgs, saldens ar viegli nojaušamu maizes garšu. Gada laikā, kopš Zoltnera atvēršanas teiksmainajā Zemgales novadā, Tērvetē, tajā viesojušies vairāk nekā 31 tūkstotis viesu.

"Zoltnera" viesnīcā, kas kalpo par mājvietu izcilai atpūtai, pērn nakšņojuši 1332 cilvēki no 20 dažādām valstīm. Savukārt "Zoltners" Kamīnzāle un Lielā zāle uzņēmusi 120 pasākumus – sākot ar mājīgiem ģimenes svētkiem un romantiskām laulību ceremonijām un beidzot ar radošiem darba pasākumiem un izglītojošiem semināriem.

Viesus "Zoltnerā" saista ne vien lauku miera piesātinātā vide un izsmalcināta maltīte no svaigiem, tepat Latvijas laukos audzētiem produktiem, bet arī oriģināls pašmāju alus, kas "Zoltnera" alus darītavā gatavots no grauda līdz pat kausam. Īpašas alus šķirnes ir "Zoltnera" iedibināta tradīcija, atzīmējot ievērojamus alus darītavas un restorāna notikumus.

Jubilejas alus škirnes papildina "Zoltnera" alus klāstu – divas esošās alus šķirnes "Zoltners Oriģinālais" un "Zoltners Gaišais". Zoltnera Oriģinālo jau tagad iespējams iegādāties ne vien Zoltnerā, bet arī vairākās vietās Rīgā - S.Brevinga Alus un Viskija salonā, bārā, restorānā, Beer House No1, Krodziņā Trīs vīri laivā, Kolonādē. Mūsu stāsti un Folkklubā Ala Pagrabs –, kā arī Melno Cepurīšu Balerijā Jelgavā. Līdzās jubilejas alus škirnēm Zoltners pirmā gada dzimšanas dienu atzīmēs arī ar īpašu alus ēdienkarti restorānā.

Savukārt visus svētku dienas ienākumus ziedos Bērnu slimnīcas fondam – speciālās bērnu pārtikas iegādei Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcas mazajiem pacientiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)