Banner 980x90

Policija noskaidrojusi kūlas ugunsgrēka izraisītāju Jelgavas novadā

Rīga, 25.apr., LETA. Policija noskaidrojusi personu, kas izraisījusi kūlas ugunsgrēku aprīļa sākumā Jelgavas novadā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta sniegtā informācija liecina, ka 5.aprīlī Jelgavas daļas ugunsdzēsēji glābēji devās uz Jelgavas novada Glūdas pagastu, kur dega kūla 1000 kvadrātmetru platībā un divi šķūņi 35 kvadrātmetru platībā. Aģentūrai LETA ir zināms, ka pērno zāli aizdedzinājis kāda zemesgabala saimnieks, pametot notikuma vietu.

Sietniece skaidroja, ka ugunsgrēkā cietušo īpašumu saimnieki nav izteikuši vēlmi, lai viņiem kompensētu zaudējumus, taču 1983.gadā dzimušajam tik un tā noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Vīrietim draud naudas sods no 280 līdz 700 eiro. Soda apmēru noteiks pašvaldības Administratīvā komisija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)