Banner 980x90

Pērn dibināts uzņēmums Jelgavā vēlas izveidot plastmasas atkritumu pārstrādes rūpnīcu

Rīga, 16.jūl., LETA. SIA "Baltic Plastic Products", kas dibināta 2018.gada augustā, Jelgavā vēlas izveidot plastmasas atkritumu pārstrādes rūpnīcu, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts vides dienesta Jelgavas reģionālajā pārvaldē ir saņemts iesniegums ietekmes uz vidi sākotnējam izvērtējumam objekta izveidei Rūpniecības ielā 39 Jelgavā. Paredzēta plastmasas atkritumu pāršķirošana, drupināšana, mazgāšanas flotācijas vannā, žāvēšana un granulēšana. Gadā plānots pārstrādāt aptuveni 15 330 tonnas plastmasas atkritumu gadā.

Jelgavas pašvaldības pārstāve Ilze Neimane aģentūru LETA informēja, ka šodien pilsētas domes Tautsaimniecības attīstības un pilsētvides komitejas deputāti atbalstījuši rūpnīcas izvietošanu. Gala lēmums vēl būs jāpieņem deputātiem domes sēdē 25.jūlijā.

"Firmas.lv" dati liecina, ka "Baltic Plastic Products" vienādās daļās pieder Vladimiram Ņikitinam un Ievai Ķimenei. Pirmajā darbības gadā uzņēmums cietis 24 199 eiro zaudējumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)