Banner 980x90

Par Ozolnieku aprūpes centra vadītāju apstiprināts likvidējamā pansionāta "Madliena" direktors

Jelgava, 19.janv., LETA. Par Ozolnieku novada pašvaldības sociālā aprūpes centra (SAC) "Zemgale" direktoru apstiprināts Alvars Šteinbergs, kurš šodien aizvada pēdējo darba dienu likvidējamā pansionāta "Madliena" vadītāja amatā, noskaidroja aģentūra LETA.

Šteinbergs ir ieguvis bakalaura grādu sociālajā darbā Sociālā darba un sociālās pedagoģijas augstskolā "Attīstība", vairāk nekā 20 gadus vadījis Ogres novada Madlienas pagasta vispārējā tipa pansionātu "Madliena" un bijis Latvijas Pašvaldību sociālās aprūpes institūciju apvienības priekšsēdētājs, aģentūru LETA informēja Ozolnieku novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Tamberga.

Darbu Ozolniekos Šteinbergs sāks 22.janvārī, lēma Ozolnieku novada dome.

Ogres novada pašvaldības publiskotā informācija liecina, ka šodien ir Šteinberga pēdējā darba diena "Madlienā". Savu lūgumu atbrīvot no amata viņš pamatojis ar pašvaldības lēmumu par pansionāta likvidāciju, līdz ar ko viņš vairs nejūtoties iederīgs pansionāta direktora amatā.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka pēc 20 darba gadiem atlūgumu uzrakstījusi līdzšinējā SAC "Zemgale" direktore Astrīda Kroģere.

Pašlaik klientu skaits SAC ir ap 300. SAC nodrošina ne tikai ilgstošas, bet arī īslaicīgas aprūpes pakalpojumu jeb sociālās gultas, ko izmanto klienti pēc insulta vai gūžas kaula lūzumiem.

SAC vadītāja amatam saņemti 13 pretendentu pieteikumi.

Tāpat ziņots, ka Ogres novada pašvaldības pansionātu "Madliena" pārveidos par kapitālsabiedrību.

Lēmums pieņemts, lai pansionātam pašam būtu lielāka rīcībspēja, paceļot cenas par tā pakalpojumiem. Līdz ar to pansionāta uzdevums būs pierādīt savu rentabilitāti, skaidroja pašvaldības priekšsēdētājs Egils Helmanis (VL-TB/LNNK).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)