Banner 980x90

Ozolnieku novadā turpmāk sveiks novada gada cilvēku

Otrdienas, 10.februāra, Ozolnieku novada domes sēdē apstiprināts konkursa "Ozolnieku novada gadi cilvēks" nolikums, pārliecinājās pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv.

Novada pašvaldības pārstāve Agnese Launerte skaidro, ka saskaņā ar likumdošanu domes sēdē pieņemtais lēmums par konkursa "Ozolnieku novada gada cilvēks" rīkošanu piecu darba dienu laikā vēl jāparaksta domes priekšsēdētājam, tādēļ plašāku informāciju par konkursu būs iespēja sniegt, kad lēmums būs parakstīts un stājies spēkā.

"Novada mājas lapā www.ozolnieki.lv tiks publicēta gan informācija par konkursu, gan konkursa nolikums ar nominācijām, nominantu pieteikšanas un izvērtēšanas kārtību, kā arī apbalvojumiem," sola Launerte, neatklājot nominācijas.

Domes sēdē plašākas diskusijas izvērtās par datumu, kad tiks sveikti konkursa uzvarētāji. Vairāki deputāti, tostarp no Latvijas Zaļās partijas ievēlētais Jānis Kažotnieks un "Vienotības" pārstāvis Mārtiņš Prīsis aicināja konkursa uzvarētājus sumināt novada svētku laikā, pret ko lielākā daļa tomēr bija pret, balsojot par sveikšanu 18.novembrī.

Domē no Latvijas Zemnieku savienības ievēlētā Rita Barona, kura ir arī Ozolnieku tautas nama vadītāja, sēdē bažījās, ka līdz novada svētkiem, kas notiks 25.jūlijā, var nepaspēt pieteikt un izvērtēt kandidātus. Tāpat, viņasprāt, sveikšana 18.novembrī ir lielākas cieņas izrādīšana: "Novada svētki ir brīvdabas pasākums. Nevar sveikšanas laikā ar varu noturēt cilvēkus tribīnēs."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)