Banner 980x90

Ozolnieku novada svētku galvenie viesi būs grupas "Autobuss debesīs" un "Dziļi violets"

Rīga, 15.jūl., LETA. Sestdien, 20.jūlijā, notiks Ozolnieku novada svētki, kuru galvenie viesi būs grupas "Autobuss debesīs" un "Dziļi violets", bet visas dienas garumā gan Ozolnieku novada iedzīvotāji, gan viesi varēs baudīt sporta un kultūras programmu, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības Kultūras nodaļas vadītāja Evita Poča.

Aktīvākie dalībnieki un sporta entuziasti tiek aicināti jau no plkst.9 piedalīties sportiskās aktivitātēs Ozolnieku sporta skolas teritorijā. Sportot gribētājiem būs iespēja izmēģināt savus spēkus 3x3 ielu basketbolā, pludmales volejbolā, florbolā, bet skeitparka cienītājiem tiks organizētas ekstrēmo sporta veidu sacensības.

Sporta spēļu atklāšana plānota plkst.10, bet plkst.9 rītu varēs sākt ar jogas nodarbību. Sporta spēles un apkārt notiekošo komentēs Edgars Bāliņš. Auto sporta cienītājiem būs iespēja izmēģināt savus pirkstus radio vadāmo automašīnu trasē.

Savukārt Jāņu pļaviņā no plkst.12 paredzēti bērnu izklaides pasākumi un dažādas aktīvās un izzinošās atrakcijas.

Pēcpusdienā - plkst.16 - Jāņu pļaviņā uz skatuves uzstāsies koncertaģentūras "Bravissimo" mūziķi ar priekšnesumu "Fantāziju faktors", bet plkst.17.30 mazos apmeklētājus uz skatuves aicinās "Jogitas atrakciju" jaunā rotaļprogramma "Izkrāso vasaru", kurā ar lielajiem pasaku tēliem varēs iet rotaļās, pūst burbuļus un nobildēties.

Plkst.18 norisināsies oficiālā svētku atklāšana un novada amatiermākslas kolektīvu koncerts, kurā piedalīsies dziedošie, dejojošie un muzicējošie novadniek, vēlāk - Dailes teātra dziedošo aktieru ansambļa "Ilga" uzstāšanās. Plkst.22.20 uz skatuves kāps "Autobuss debesīs", bet pēc uguņošanas gaidāms grupas "Dziļi violets" koncerts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)