Banner 980x90

Ozolniekos uz pašvaldības zemes būvēs viesnīcu

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ozolnieku novada domes deputāti šonedēļ nolēmuši iznomāt pašvaldības īpašumā esošu zemesgabalu, uz kura kāds uzņēmums plāno būvēt viesnīcu, aģentūra LETA uzzināja domē.

0,176 hektāru zemesgabals Kastaņu ielā 11 Ozolniekos ir neapbūvēts. Spēkā esošajā Ozolnieku novada teritorijas plānojumā minētais īpašums izvietots jauktas centra apbūves teritorijā, kur atļauts savrupmāju, daudzdzīvokļu māju, biroju ēku, tirdzniecības un pakalpojumu objektu, tūrisma un atpūtas iestāžu, izglītības un zinātnisko iestāžu, reliģisku organizāciju ēku, veselības aizsardzības iestāžu, sociālās aprūpes iestāžu, kultūras iestāžu un sporta būvju apbūve, kā arī publiskā ārtelpa.

Domē saņemts SIA "IHSkola" iesniegums ar lūgumu nodot zemesgabalu ilgtermiņa nomā ar apbūves tiesībām vai piešķirt apbūves tiesības. Uzņēmums zemesgabalā plāno izbūvēt un apsaimniekot viesnīcu-hosteli ar 90 vietām.

Deputāti lēmuši atbalstīt uzņēmuma lūgumu, iznomājot zemesgabalu uz 12 gadiem ar tiesībām pagarināt nomas līgumu. Nomas maksa noteikta 1,5% apmērā gadā no zemes gabala kadastrālās vērtības.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka SIA "IHSkola" dibināta šovasar - 17.jūnijā. Uzņēmums pilnībā pieder AS "VIA Riga", kas darbojas nekustamo īpašumu nozarē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)