Banner 980x90

"Nature Foods" plāno ieguldīt septiņus miljonus eiro veģetārās pārtikas ražotnes izveidē Jelgavā

Rīga, 16.nov., LETA. SIA "Nature Foods" plāno ieguldīt septiņus miljonus eiro rūpnīcā Jelgavā, kur paredzēts ražot vegāniem un veģetāriešiem paredzētu pārtiku, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Šodien Jelgavas dome un "Nature Foods" noslēgusi līgumu par jaunas ražošanas ēkas būvniecību Prohorova ielā 13. Uzņēmuma pamatdarbība ir vegāniem un veģetāriešiem paredzētu pārtikas produktu receptūru izstrāde, pārstrādes tehnoloģiju izstrāde, ražošana un izplatīšana. Galvenais produkts ir no pākšaugu proteīna iegūstams dzēriens - alternatīva govs pienam. Tāpat plānota arī uzkodu ražošana no zirņu proteīna.

Līgums paredz, ka Prohorova ielā 13 tiks uzbūvēta ražošanas ēka vismaz 4000 kvadrātmetru kopplatībā. Kopējās investīcijas ražotnes izveidošanā tiek plānotas septiņu miljonu eiro apmērā.

Uzņēmums plāno vismaz 61 jaunu darbavietu.

Jelgavas pašvaldība zemes gabala izmantošanai nodrošinās inženiertehniskās apgādes tīklus un piebraucamo ceļu atbilstoši Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansētam projektam "Tehniskās infrastruktūras sakārtošana uzņēmējdarbības attīstībai degradētā teritorijā". Projekta mērķis ir pārbūvēt un atjaunot Garozas, Prohorova un Neretas ielas, pārbūvējot un paplašinot braukšanas joslas, kā arī izbūvējot autobusu pieturas, apgaismojumu, inženiertīklus, apvienoto gājēju un velosipēdistu ceļu. Novecojušās ielu infrastruktūras uzlabošana paredzēta 2019. un 2020.gadā.

"Firmas.lv" dati liecina, ka uzņēmums "Nature Foods" dibināts 2017.gadā un pirmo darbības gadu noslēdzis ar 7728 eiro zaudējumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)