Banner 980x90

LLU noslēdzas uzņemšana nepilna laika programmā "Mājas vide izglītībā"

Pirmdien, 12.septembrī, Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) noslēgsies uzņemšanas nepilna laika bakalaura programmā "Mājas vide izglītībā", aģentūra LETA uzzināja augstskolā.

Savukārt programmās "Pārtikas produktu tehnoloģija" un "Ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbība" pieteikšanās iespējama līdz 19.septembrim. Pieteikumi programmās "Profesionālās izglītības skolotājs", "Mežinženieris" un "Kokapstrāde" tiek gaidīti līdz 26.septembrim, savukārt līdz pēdējai septembra dienai var pieteikties studijām programmās "Lauksaimniecība", "Ekonomika", "Komercdarbība un uzņēmuma vadība", "Komerczinības" un "Būvniecība". Augstākā līmeņa studiju programmā "Darba aizsardzība un drošība" pieteikumus var iesniegt līdz 30.septembrim.

Pieteikšanās studijām nav iespējama visās LLU īstenotajās studiju programmās, bet tikai tajās, kurās vēl nav sākušās lekcijas. Pieteikšanās notiek fakultātēs, kuras īsteno minētās studiju programmas.

Uzņemšana turpinās arī doktora studiju programmās vakantajās valsts finansētās studiju vietās un maksas studiju vietās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)