Banner 980x90

Jelgavnieki otro sezonu labprāt atpūšas publiskajā slidotavā Pasta salā

Jelgavnieki labprāt izmanto iespēju paslidot publiskajā slidotavā, kas izvietota Pasta salā, svētdien, 30.novembrī, pārliecinājās pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv.

Starp aktīvā dzīvesveida piekritējiem ir gan mazāki, gan lielāki jelgavnieki, kas uz slidotavu atnākuši ar draugiem vai ģimeni.

Šī ir pilsētas publiskās slidotavas Pasta salā otrā sezona. Šīs sezonas jaunums ir slidojumu seansi ar hokeja nūjām un iespēja ledus laukumu iznomāt organizācijām, privātpersonām.

Ņemot vērā apmeklētāju izrādīto interesi, laukumā iespējams trenēties un spēlēt hokeju, ziņo Zemgales Olimpiskā centra pārstāve Sanda Andersone. Uz laukuma tiek izvietoti vārti un uz bortiem nostiepts drošības tīkls. Tāpat drošības apsvērumu dēļ noteikti atsevišķi slidojumu seansi, kuros uz laukuma pēc katra apmeklētāja iespējām vēlams atrasties hokejistu formās, rūpējoties par personīgo drošību.

Maksa par slidojuma seansu ir 2,50 eiro, ar hokeja nūjām 3 eiro. Darba dienu seansos plkst.14 un 16, brīvdienu seansos 11 un 13 slidot bez maksas iespējams skolēniem, invalīdiem un pensionāriem. Slidu nomas maksa - 1,50 eiro. Slidu asināšana maksā 3 eiro, bet jāņem vērā, ka slidas būs jāatstāj līdz nākamajai dienai.

Vasarā Pasta salā pagūts izbūvēt pilsētas slidotavai paredzētās telpas, kur arī turpmākos gadus atradīsies slidu noma, kase, telpa apmeklētājiem. Savukārt plānotā slidotavas jumta izbūve atlikta uz vēlāku laiku, tāpēc arī šosezon slidotavas darba laiks lielā mērā būs atkarīgs no laikapstākļiem. Stipra lietus gadījumā slidojumi var tikt atcelti. Uzzināt par tuvākajiem slidojumu sākumiem iespējams pa tālruni 20367677.

Tāpat hokeja spēļu, turnīru organizēšanai un izklaides slidojumiem savā draugu un paziņu lokā turpmāk iespējams nomāt visu ledus laukumu. Ledus laukuma rezervāciju iepriekš nepieciešams pieteikt pa tālruni 20365713 vai e-pastu: sanda.andersone@zoc.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)