Banner 980x90

Jelgavas pašvaldības avīzes izdevējiem par 16 253 eiro nomās "Škoda Octavia"

Rīga, 18.jūl., LETA. Nākamajos trīs gados Jelgavas pašvaldības iestādei "Zemgales info", kas nodarbojas ar pašvaldības laikraksta "Jelgavas Vēstnesis" izdošanu, par 16 253 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), tiks nomāta automašīna "Škoda Octavia", liecina pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Transportlīdzekli iestādei nodrošinās SIA "Favorit Rent", kas izvēlēta divu pretendentu konkurencē. Uzņēmums apņēmies automašīnu iznomāt par 13 432 eiro bez PVN.

Savukārt SIA "Pilna servisa līzings", ar kuru nomas līgums noslēgts pašlaik, piedāvājums bija dārgāks, sasniedzot 14 068 eiro bez PVN.

"Zemgales info" vēlējies nomāt transportlīdzeklis, kas nav vecāks par 2019.gadu. Paredzēts, ka auto ar automātisko ātrumkārbu iestādei tiks piegādāts līdz decembra sākumam. Piegādes brīdī metāliskas krāsas sedana tipa auto nobraukums nedrīkst būt lielāks par 20 000 kilometru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)